Freelap ajanottolaitteet

Sveitsiläinen Freelap on helppo- ja nopeakäyttöinen ajanottolaitteisto, joka on kiinnostava vaihtoehto kaikkiin lajeihin, joissa ajanotolla on merkitystä. Laitteisto muokkautuu eri komponenttiensa ansiosta käytettäväksi monipuolisesti eri urheilulajeille, myös sellaisille, joissa pitkä kantama ajanotolle on tärkeää ja halutaan esimerkiksi viedä ajanotto maastoon. Edullinen hinta tekee siitä myös kiinnostavan hankittavaksi yksilövalmennukseen, joko valmentajalle tai urheilijan henkilökohtaiseen käyttöön.

Sveitsiläistä mittaustarkkuuta

Vaikka Freelapin mittausteknologia poikkeaa perinteisestä valokennosta, on sen mittaustarkkuus kuitenkin huippuluokkaa. Järjestelmästä riippuen voidaan saavuttaa 1-2 sadasosan mittaustarkkuus. Ajanotto tapahtuu urheilijaan kiinnitettävällä chip/transponderi-sensorilla, joka mittaa ajan ohittaessaan kentällä olevan lähettimen muodostaman magneettikentän. Aika tallentuu transponderiin , josta se lähetetään maalissa Bluetoothin välityksellä älylaitteelle (puhelin tai tabletti). Väliajat ja myös mahdolliset palautumisajat voidaan tallentaa.

Valmentajan työkalu yksilö- ja seuratasolla

Freelap on ensisijaisesti tarkoitettu valmentajan työkaluksi, mahdollistaen helpon ja kustannustehokkaan ajanoton kentällä, päivittäisessä valmennuksessa. Mittaustarkkuus on äärimmäisen tärkeää kun haluat antaa urheilijoillesi luotettavia tuloksia. Väliaikoja saadaan tarvittaessa useampia ja yksi lähetin pystyy hallinoimaan kahta vierekkäistä juoksu-/ajorataa. Koska aika tallentuu transponderiin, voivat urheilijat käyttää samaa rataa lyhyin väliaikalähdöin.

Sovellusratkaisut lajin vaatimusten mukaisesti

On lajisi sitten yleisurheilu, joukkuelajit, alppihiihto, maastopyöräily/motocross tai uinti, Freelapin ajanottojärjestelmistä löytyy ratkaisut joka täyttävät lajisi vaatimukset. Kaikki komponentit on tehty kovemmatkin sääolosuhteet kestäviksi, joten ajanoton järjestäminen myös haastavissa olosuhteissa onnistuu. Erityisesti lajit, kuten alppihiihto ja maastopyöräily hyötyvät rajattomasta kantavuudesta ajanotolle.

Data hallussa

Freelapin mobiilisovelluksilla pidät arvokkaan mittausdatan aina hallussa, työskentelet sitten yksilöurheilijan tai kokonaisen joukkueen kanssa. Sovellukset ovat ilmaisia ja ne on jokaisen ladattavissa omalle älylaitteelle (tabletti tai puhelin). Jopa urheilijat voivat luoda oman käyttäjätilin Freelapin alustalle ja pystyvät näin hyödyntämään harjoitusdatan tallentamisen omalle laitteelle. Voit hyödyntää myös yhteensopivia älykelloja ajanoton tallentamiseen.

Freelapin oman Cloud-sovelluksen kautta hallinnoit testitapahtumia, pidät tulokset järjestyksessä ja voit halutessasi viedä ne excel-muodossa muokattavaksi.

Lataa Freelap esite