Draxfit Redon juoksumatot

Valikoimassamme olevat Redon juoksumatot ovat etelä-korealaisen Draxfit kuntosalilaitevalmistajan laadukkaat juoksumatot niille, jotka hakevat uusia teknologisia innovaatioita edulliseen hintaan. Juoksumatoista löytyy perusversioita, joissa kaikissa vakio-ominaisuutena patentoitu floating deck juoksualusta, joka antaa miellyttävän iskunvaimennuksen, automaattinen juoksuhihnan kiristysmekanismi ja edistyksellisimmissä malleissa patentoitu SpeedSync ominaisuus, joka tunnistaa juoksijan nopeuden ja hienosäätää maton vauhtia tämän mukaan.

Redon NRX-sarjan juoksumatot

NRX-sarjan juoksumatoissa on uusi näyttöteknologia, jolla asiakas saa peilattua oman älypuhelimen näytön isolle 22 tuuman näytölle. Tämä mahdollistaa minkä tahansa älypuhelimessa oleva sovelluksen tai ohjelman käytön suoraan isolta ruudulta. NRX-sarjan juoksumatoissa Floating Deck juoksualusta ja lisäominaisuutena saatava SpeedSync nopeudentunnistus. Nopeudet aina 25 kmh saakka ja kulmansäätö 22%.

Redon RX9200 juoksumatto

Redon RX-sarjan juoksumatoissa on perinteinen näyttö, joissa erilaisia ohjelmia valittavana asiakkaan käyttöön. Kaikissa RX-sarjan matoissa on SpeedSync ominaisuus ja FloatingDeck vakio-ominaisuutena. RX9200 juoksumaton nopeus 0,8-16 kmh ja kulmansäätö 0-16%. Maksimikäyttäjäpaino 180 kg. Takuu 3 vuotta (runko 10 ja moottori 5 vuotta).

My Mountain Incline Trainer

My Mountain on pienen tilan vievä erikoisjuoksumatto, jossa kulmansäätö on pääroolissa. Matto on tarkoitettu asiakkaille, jotka tykkäävät enemmän kävellä ja haluavat saada lisähaasteen laajalla kulmansäädöllä. Maksimikulma jopa 50% ja tämän lisäksi vielä -5% alamäkikulma. Nopeus alkaen 0,3 kmh maksiminopeuden ollessa 8 kmh. My Mountainin mitat ovat 126 x 102 x 165 (pituus/leveys/korkeus) ja maksimikäyttäjäpaino 140 kg.