Woodway juoksumatot

On perinteisiä juoksumattoja ja on WOODWAY

Woodwayn juoksumatosta tekee ainutlaatuisen patentoitu slat-flex juoksualusta. Perinteisissä juoksumatoissa juoksualustan muodostaa rullien varaan pingoitettu yhtenäinen matto, jonka alla on juoksualan kansi, jonka materiaali on vaneria tai muovisekoitetta. Jokaisella askeleella matto puristuu jalan ja kannen väliin aiheuttaen kitkaa, joka taas johtaa maton lämpenemiseen ja nopeuden hetkittäiseen hidastumiseen. Woodwayn juoksumattojen juoksupinta muodostuu yksittäisistä kumipinnoitetuista lamelleista, jotka kulkevat kuulalaakerijärjestelmän varassa. Juoksualusta on kaikkein miellyttävin juosta ja se on myös tervein alusta nivelille. Jopa 90% nivelille kohdistuvasta iskusta saadaan eliminoitua. Tämän lisäksi Woodwayn juoksualusta on kestävin ja pitkäikäisin kaikista markkinoilla olevista juoksualustoista.

4Front – uusi suunnannäyttäjä

Woodwayn uudet 4Front juoksumatot ovat uusi suunnannäyttäjä juoksumattoteknologiassa. Tämä Woodwayn malliston suosituin juoksumatto on myös Suomessa jo useamman vuoden ollut valikoimassamme ja löytänyt paikkansa suomalaisilta laatutietoisilta kuntosaleilta, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parhaan juoksutuntuman ja erottua näin kilpailijoista.

Runner’s World valitsi 4Frontin parhaaksi juoksumatoksi testissään!

Jo usean vuoden ajan Runner’s World on rankannut Woodwayn juoksumatot kärkisijalle, niin myös uusimmassa rankingissa. “Woodway delivers the most realistic road feel you’re going to find on any treadmill”.

40 vuotta edelläkävijänä

Woodway on 40 vuotisen historiansa ollut aina edelläkävijä ja on sinä aikana saavuttanut maailman maineen juoksumatoillaan. USAssa lähes 100% kaikista ammattilaisjoukkueista käyttää Woodwayn juoksumattoja niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Kuntosalit arvostavat Woodwayn laatua ja huoltovapauttaa. Woodwaylla todellakin voit erottua kilpailijoista.