Woodway Curve

Maailmalla suuren menestyksen saavuttanut Curve juoksumatto on se ainoa alkuperäinen moottoroimaton Curve juoksumatto, joka mahdollistaa kävelyn, kovatempoisen juoksemisen ja kaiken siltä väliltä. Juoksija itse on moottori ja säätää maton nopeuden.

Curve juoksumatossa on sama Woodwayn alkuperäinen lamellimattopinta kuin moottoroiduissa juoksumatoissa ja niveliin kodistuva iskutus saadaan näin minimoitua. Kaareva juoksupinta mahdollistaa sen, että juoksija voi itse säädellä nopeutta ja juoksumatto reagoi vauhtiin heti, niin kiihdytyksiin kuin hidastuksiin. Curve sopii erityisen hyvin kovatempoiseen HIIT-tyyliseen intervalliharjoitteluun.

Tutustu Woodwayn sivustoon

Polta kaloreita, älä sähköä

Treenivaikutus Curvella on tehokkaampi ja kalorinkulutus taatusti korkeampi! Samassa ajassa poltat noin 30% enemmän kaloreita kuin perinteisessä harjoittelussa moottoroidulla juoksumatolla. Syke nousee jo reippaassa kävelyssä mukavasti, kun lihakset joutuvat tekemään enemmän työtä. Sinun ei tarvitse myöskään olla huolissaan sähkön hinnan noususta, sillä vaikka kaloreita kuluu, niin sähköä ei!

Saatavana on kolme erilaista Curvea, jolloin voit valita asiakaskunnallesi juuri heidän käyttötarpeisiinsa soveltuvan mallin.

Curve

Curve on ensimmäinen alkuperäinen moottoroimaton juoksumatto. Sen kaarevuus on tehty nopeisiin temponvaihteluihin sopivaksi ja se sopiikin parhaiten kovatempoiseen HIIT-tyyliseen intervalliharjoitteluun ja nopeuskestävyysharjoitteluun.

Curve Trainer

Curve Trainer juoksumaton kaarevuus on aavistuksen loivempi kuin alkuperäisessä Curvessa. Trainer sopii parhaiten kävelyyn, hölkkään tai peruskestävyysjuoksuun.

Curve FTG

Tulossa lähiaikoina!

FTG = Force Training Gear. Uusi Curve-malli, jossa 20-portainen vastuksensäätö. Optimaalisesti muotoillut sivukaaret ja juoksumaton kaarevuus takaavat biomekaanisesti oikeaoppisen vastusharjoittelun. Ainoana juoksumattona maailmassa FTG:en yhdistetty Stridelab askelanalyysi.