Cosmed spiroergometrit

Italialainen Cosmed on maailman johtavia hengitysakaasuaanalysaattoreiden eli spiroergometrien ja keuhkofunktiotutkimuslaitteiden valmistajia. Yritys on perustettu 1980 ja sillä on siis lähes 40 vuoden kokemus alalla. Cosmed on ollut uranuurtaja erityisesti mobiilien spiroergometrien valmistajana, tuoden ensimmäisenä maailmassa tämänkaltaisen laitteiston markkinoille 80-luvun lopussa.  Cosmed on ollut edustuksessamme jo useamman vuoden ja laitteistoja löytyy Suomessa yliopistoista, sairaaloista, urheiluopistoista, ammattikorkeakouluista ja yksityisiltä testiasemilta.

K5

Cosmed K5 on uuden sukupolven mobiili spiroergometrilaitteisto, joka on tarkoitettu vaativaan ammattikäyttöön. K5 on Cosmedin 80-luvun lopusta alkaneen kehityspolun viimeisin tuote ja edustaa markkinoiden moderneinta teknologiaa.

Tarkka ja luotettava. K5 käyttää viimeisintä teknologiaa, mukaan lukien COSMEDin 4. sukupolven optoelektronista lukijaa ja luotettavaa lineaarisesti ja nopeasti reagoivaa O2 (GFC) ja CO2 (NDIR) -sensoria.

Älykäs metabolinen näytteenottotekniikka. IntelliMET ™ mittaa kaasunvaihtoa joko mikro-dynaamisella sekoituskammiolla tai hengitys-hengitys-tekniikalla. Käyttäjät voivat valita kahden tilan välillä riippuen protokollatyypistä, tutkimuskentästä tai muista tekijöistä.

Langaton yhteys. K5 tarjoaa tehokkaan langattoman tiedonsiirron (sekä standardi Bluetooth että pitkän kantaman Bluetooth) ja saumattoman integraation muihin laitteisiin.

Aineenvaihduntatesti. K5-ominaisuuksiin kuuluu standardi USB-portti ja lääketieteellinen AC / DC-pistoke. Nämä ominaisuudet kääntävät laitteen tavanomaiseen aineenvaihduntatestiin suoritettavaksi PC-ohjattuna.

Kompakti laiterakenne. Yksirunkoinen rakenne (paristo sisällä) vähentää painoa, yksinkertaistaa käyttöönottoa ja parantaa ergonomiaa. Uudet valjaat (2 kokoa) ovat miellyttäviä ja tarjoavat liikkumisvapauden testauksen aikana. Vaihtoehtoisesti K5 voidaan asentaa kiinnitystukiin integroidulla kolmijalkaisella kiinnikkeellä.

Luja laite, joka on suunniteltu IP54-standardin mukaisesti. Kaikki pistokkeet, liittimet ja korkit on suojattu tiivisteillä ja ne ovat vettä, kosteutta ja pölyä hylkiviä. Kestävä kosketusnäyttö, jota voidaan käyttää myös käsineet kädessä.

Intuitiivinen laitteen käyttöliittymä. K5-näyttö takaa yksinkertaistetun navigoinnin ja nopean pääsyn kaikkiin komentoihin ja ominaisuuksiin. Tilarivillä on tietoja ajasta, päivämäärästä, akun tilasta, Bluetoothista, GPS: stä ja ilmoituskuvakkeista (QC-viestit, varoitukset jne.). Myös kyky vaihtaa datan, kaavioiden, GPS: n jne. näkymän välillä reaaliaikaisten mittausten aikana.

ANT + sertifioitu.K5 voidaan integroida maailman suurimpaan urheiluanturiverkkoon (enintään 5 profiilia saatavilla 250 yhteensopiville tuotteille). Jopa 8 langatonta laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti K5: n kanssa.

CPET

Cosmed Quark CPET kliiniseen fysiologiseen testaamiseen. Korkealaatuiset komponentit ja supernopeat analysaattorit takaavat ylivoimaisen tarkkuuden laboratorio-olosuhteissa. Helppokäyttöinen ja intuitiivinen ohjelmisto ohjaa käyttäjää kaikissa vaiheissa. Quark CPET voidaan integroida valinnaiseen 7 litran sekoituskammioon, joka soveltuu erittäin korkeille ja alhaisille ventilaatioalueille. Quark CPET on saatavana useissa kokoonpanoissa, mukaan lukien täysin integroitu 12-johtiminen EKG, kalorimetrimittaus Canopy-kuvulla, pulssioksimetri ja laaja valikoima ergometrejä.

Viimeisin tekniikka kaasu-analysaattoreissa. Quark CPET on varustettu nopean vasteen stabiililla ja kestävällä paramagneettisella O2-sensorilla ja nopealla CO2 infrapunasensorilla. Molemmat analysaattorit takaavat pitkiä tarkkoja mittausjaksoja ilman säännöllistä vaihtoväliä.

Breath & Mixing Chamber teknologia. Molemmat näytteenottotekniikat ovat saatavilla sekä rasitukseen että levossa tapahtuvaan mittaukseen.

OMNIAn ohjelmisto. OMNIA on COSMED-ohjelmiston uusi sukupolvi, joka on suunniteltu koko COSMED-tuotevalikoimaan. Intuitiivinen, visuaalisesti houkutteleva ja innovatiivinen käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo käyttää.

Pienet käyttökustannukset ja helppo huolto.Quark CPET on suunniteltu vähentämään tavallista huoltoa ja ratkaisemaan ongelmat helposti ja nopeasti.

Laaja valikoima lisävarusteita. COSMED tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia lisävarusteita, joilla voidaan täydentää testilaboratorion laitevalikoimaa.

Lataa K5 esiteLataa CPET esiteTutustu Cosmedin sivustoon