Octane Fitness crosstrainerit

Octane Fitness on ainoana valmistajana maailmassa keskittynyt pelkästään crosstrainereiden valmistamiseen ja on vuodesta 2001 lähtien saavuttanut vahvan markkina-aseman maailmanlaajuisesti, johtaen tätä tuotekategoriaa. Octane Fitness on aina ollut edelläkävijä tuotekehityksessä ja yritys on palkittu useilla fitnessteollisuuden innovaatiopalkinnoilla. Useat korkeatasoiset kuntosaliketjut, urheiluseurat ja ammattilaisjoukkueet ovat valinneet Octane Fitneksen toimittajakseen  parhaiden ominaisuuksien, luotettavan laadun ja innovatiivisen tuotekehityksen takia. Tutustu sivuillamme Octanen laajaan valikoimaan!

Perusmallit

XT4700

Octanen lippulaivamalli, jossa mm. elektronisesti säädettävä askelpituus 46-66 cm välillä. Smartstride-toiminnolla askelpituus voidaan säätää automaattisesti asiakkaan liikeradan mukaan. Multigrip-käsikahvat tarjoavat erilaiset otemahdollisuudet ja vastus ja askelpituus voidaan säätää suoraan käsikahvoista. Useat erilaiset harjoitusohjelmat ja erillinen personal trainer toiminto tekevät harjoittelusta vaihtelevan.

XT3700

Suosittu malli kahdella askelpituudella, 52 ja 61 cm. Multigrip-käsikahvoissa pikasäädöt ohjelma-asetuksille ja 16 erilaista harjoitusohjelmaa. Patentoitu käsikahvojen eteenpäin kaareutuva liike, joka vastaa enemmän käsien luonnollista liikerataa ja antaa huomattavasti paremman harjoitusvaikutuksen myös ylävartalolle.

Biomekaaniset ominaisuudet

Jo vuodesta 2001 Octanen malliston innovatiiviset ratkaisut ovat ihastuttaneet asiakkaita. Miellyttävä juoksunomainen askelluksen liikerata, kapea polkimien asento ja etuviistoon suuntautuva käsikahvojen liikerata, ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka löydät vain Octanesta.

LateralX

LateralX crosstrainer on aivan uudenlainen kategoria crosstrainereissa. LateralX:n liikerata on sivuttaissuuntainen, mutta samalla 3-dimensionaalinen, mukaillen vahvasti esimerkiksi monissa eri urheilulajeissa tapahtuvia sivuittaisia liikkeitä, vahvistaen näin monipuolisesti eri lihasryhmiä. Tutkimukset osoittavat, että harjoittelu LateralX:llä vahvistaa 30% enemmän sisä- ja ulkoreisien lihaksia kuin perinteinen crosstrainerharjoittelu ja kuluttaa kaloreita 27% enemmän. Liikerata voidaan säätää 10-portaisesti, alkaen kevyestä stepperimäisestä liikkeestä aina laajempaan luistelumaiseen liikkeeseen. Liikeradan ja vastuksen säätö tapahtuu suoraan käsikahvoista ja käyttäjän ei tarvitse siirtää käsiään näytölle muokatakseen ominaisuuksia. Tämä lisää käyttömukavuutta. Monipuoliset ohjelmat ja muut innovatiisiset ratkaisut täydentävät kokonaisuutta.

XTOne

Uusi XTOne crosstrainer maksimoi käyttäjäkokemuksen. Yhdessä laitteessa on nyt säädettävä askelpituus ja säädettävä nousukulma, molemmat 10-portaisella asteikolla. Säätömahdollisuudet ovat jokaiselle käyttäjälle sopivat ja käyttäjän ei tarvitse itse keskittyä pitämään yllä tiettyä asetusta, vaan kun sopiva asetus on löytynyt, se voidaan lukita ja käyttäjä voi sen jälkeen keskittyä treeniinsä. Yli 20 ohjelmaa ja 30 vastustasoa tekevät harjoittelusta monipuolista.

XTOne ja muutkin Octanen crosstrainerit voidaan varustaa joko perus- tai multimedia-näytöllä.

Walk – Run – Hike – Climb

XTOne crosstrainerin neljä pikanäppäimillä valittavaa harjoitusasetusta tekevät käytöstä helpon. Tämän lisäksi voidaan askelpituus ja -korkeus säätää 10-portaisella asteikolla, jolloin jokainen asiakas löytää miellyttävän oman kehon anatomialle sopivan liikeradan. Toisin kuin vapaan liikeradan laitteissa, säädettävä asetus on parempi, koska laitteen käyttäjä ei joudu liikaa keskittymään oikean liikeradan hakemiseen ja pitämiseen.

xRide istumacrosstrainer

Octanen suosittu xRide rekumbent crosstrainer on loistava cardiolaite, jossa yhdistyy crosstrainerin ja rekumbent-pyörän ominaisuudet. xRidessa jalan liikerata on elliptinen ja istuma-asento hieman taakse nojaava, jolloin treenivaikutus pakaran seudulle ja takareisiin on tehokkaampi. Tämä Powerstroke-liike antaa 23% paremman treenivaikutuksen pakaran seudulle. Käsikahvojen ansiosta myös ylävartalon treeni on huomioitu, niin kuin crosstrainerilla kuuluukin. xRide sopii loistavasti kaiken tasoisille asiakkaille ja sen on todettu saavan suuren suosion erityisesti ikääntyvien asiakkaiden keskuudessa.

Lataa Octane tuotekuvasto