Keiser M3i sisäpyörä

Kalifornialaisen Keiserin suositut M3 sisäpyörät ovat saaneet myös Suomessa erinomaisen maineen luotettavana ja hyvälaatuisena spinningpyöränä. USAn suosituin sisäpyörä, niin ammatti- kuin kotikäytössä, on ollut jo markkinoille tullessaan edelläkävijä uusilla teknologisilla ratkaisuillaan. Keiser toi ensimmäisenä sisäpyöriin magneettivastuksen, jota muut valmistajat ovat käyneet imitoimaan.

M3 sisäpyörät – yksinkertaisuus voi olla parasta

Joskus asioiden yksinkertaistaminen voi olla parempi ratkaisu, kuin teknisesti monimutkaisten sovellusten käyttäminen. Keiser on pitäytynyt perusasioissa ja tehnyt vankalla insinöörityöosaamisellaan M3i-pyörästä markkinoiden luotettavimman ja kestävimmän sisäpyörän. Kulumaton magneettivastus antaa pyörälle tasaisen ja pehmeän ajotuntuman ja huoltovapauden. Erittäin vankka runko on tehty kestämään kovassakin käytössä. Keiserin pyörät valmistetaan alusta loppuun saakka Fresnossa, Kaliforniassa.

Vakiona wattimittaus ja Bluetooth-tiedonsiirto

Keiser toi ensimmäisenä valmistajana wattimittauksen sisäpyöriin ja tästä on vähitellen muodostumassa teollisuuden standardi. Yhä useampi sisäpyörävalmistaja varustaa nykyään vähintäänkin premium-mallinsa wattimittauksella. Keiser haluaa tässäkin suhteessa olla edelläkävijä ja on nyt tuonut markkinoille uuden M3i pyöränsä, joka käyttää hyväksi Bluetooth-tiedonsiirtoteknologiaa, joka on avoimessa käytössä sovellusvalmistajille. Tämä mahdollistaa pyörän ajotietokoneen antamien tietojen langattoman siirron älypuhelin- tai ryhmäliikuntasovelluksiin. Avoimen koodin ansiosta tiedot voidaan lähettää kenen tahansa valmistajan sovelluksiin, eikä asiakas näin ollen ole sidottu johonkin tiettyyn merkkiin tai tuotteeseen, vaan voi vapaasti valita useista eri vaihtoehdoista. Keiserilla asiakkailla onkin valittavana ylivoimaisesti parhain sovellusvalikoima.

Sovelluksilla lisämaustetta

Bluetooth-teknologian avulla saadaan pyörien näytöstä kerättyä esimerkiksi watti-, syke-, kadenssi- ja kalorikulutustiedot, jolloin nämä voidaan hyödyntää erilaisissa ryhmäliikunta- ja mobiilisovelluksissa. Harjoittelua voidaan ohjata tietyillä teemoilla ja näin saadaan lähestyminen wattipohjaiseen harjoitteluun tehtyä asiakkaille helpommaksi. Keiserilla on ainoana valmistajana tarjota asiakkaille laaja valikoima erilaisia sovelluksia, joilla asiakas voi seurata ja tallentaa harjoitustietojaan.

Klikkaa alla olevaa kuvaa saadaksesi lisätietoja sovelluksista: