Fitlighttrainer valokennot

Lajinomaiseen harjoitteluun ja testaamiseen

Fitlight Trainer on valokennojärjestelmä, joka muuntuu moneen. Se on optimaalinen työkalu monipuolisten lajinomaisten harjoitteiden ja testien toteuttamiseen, kun halutaan harjoittaa/testata lajispesifisti reaktio- ja havainnointikykyä.

Fitlight Trainer laitteisto sisältää kahdeksan valokiekkoa, joita ohjataan tablettitietokoneen kautta. Järjestelmä on langaton ja sen kantama on noin 50 metriä. Tabletin kautta valokennot voidaan ohjelmoida antamaan erilaisia valo- ja myös äänisignaaleja ja vain mielikuvitus on rajana erilaisten harjoitteiden tai testien luomisessa.

Valokennot reagoivat liikkeeseen tai ne voidaan myös ohjelmoida reagoimaan kosketukseen. Kennot voidaan kiinnittää jalustalle, asettaa lattialle tai kiinnittää seinälle. Kennot kestävät hyvin iskuja, joten niiden käyttö on mahdollista myös lajeissa, joissa lajinomainen kontakti on kovempaa ja ne ovat myös vesitiiviit.

Testaus Fitlightilla

Fitlight valokennot soveltuvat kaikkien klassisten valokennotestien lisäksi moniin erilaisiin lajinomaisiin testeihin, joissa halutaan testata reaktiota ja havainnointia. Peruspakettiin kuuluu kahdeksan valokiekkoa, joilla saadaan rakennettua monipuolisia testiratoja. Kennoja voidaan käyttää myös rinnakkaisilla testiradoilla yhtä aikaa, jolloin testaamisen ajankäyttö optimoituu. Fitlighttrainerilla toteutat mm. seuraavat lajitestit:

  • 30 m juoksutesti väliajoin
  • erilaiset ketteryystestit
  • pro agility (5-10-5) testi
  • L-cone testi
  • ja paljon muuta

Harjoittelu Fitlightilla

Laitteisto on heti käyttövalmis, jolloin se voidaan ottaa helposti mukaan päivittäiseen valmennukseen. Harjoitteet voivat olla lajityypillisiä harjoitteita, joissa valokennoilla ja ajanotolla saadaan lisämotivaatiota harjoitteiden tekemiseen.

Dashboard

Fitlight Dashboard on erillinen web-pohjainen hallintapaneeli, jossa testitulokset ja harjoitteet saadaan tarkempaan tarkasteluun ja analyysiin. Hallintapaneeliin voidaan ottaa yhteys tietokoneelta tai mobiililaitteelta.