Because good enough

Keiser – train with power

Paineilmavastuksella harjoittelu kuuluu yhä useamman nykyaikaisen huippu-urheilijan arkipäivään. Keiser on jo vuodesta 1978 ollut uranuurtajana paineilmalaitteiden kehittäjänä ja maailmalla Keiser on ammattilaisjoukkueiden ykkösvalinta nopeusvoimaharjoitteluun. USAssa suurin osa NFL, NBA ja NHL tason joukkeista on varustanut kuntosalinsa Keiserin laitteilla ja myös Euroopassa yhä useammat ammattilaiset ovat huomanneet Keiserin edut verrattuna perinteiseen painoharjoitteluun.

Paineilma painopakan sijaan

Tämä on Keiserin menestyksen salaisuus. Paineilmaharjoittelu mahdollistaa selkeästi paremmin nopeusvoimaominaisuuksien harjoittamisen, koska liikenopeudelle ei ole rajoituksia. Vastus voidaan säätää jopa 0,1 kg:n tarkkuudella, jolloin jokaiselle urheilijalle voidaan hakea optimaalinen vastustaso eri harjoitteita varten. Loukkaantumisriski räjähtävissä liikkeissä on nolla, koska haitallisia painopakan hidastuvuudesta ja kiihtyvyydestä aiheutuvia voimia ei ole. Haluttaessa voidaan voimantuotto-ominaisuuksia mitata lisävarusteena laitteisiin asennettavilla power-näytöillä, jotka mittavaat tehoja suorituksen aikana.

Kattava laitevalikoima

Keiserin valikoimasta löytyy kaikki perinteiset kuntosalilaitteet paineilmalla varustettuna ja tämän lisäksi on olemassa muutamia erityislaitteita, jotka on suunniteltu urheilijoiden lajispesifiin harjoitteluun. Laitteita ei ole suunniteltu vain huippu-urheilijoita silmällä pitäen, vaan niillä voivat kaikki harjoitella turvallisesti. Keiserin paineilmalaitteet sopivat erityisesti myös kuntouttavaan harjoitteluun, koska vastus voidaan säätää portaattomasti aina nollatasosta 0,1 kg:n nostoin.

Keiser FT floorKeiser-Air300-SquatKeiser-Air300-Leg-Press

Keiser Functional Trainer

Functional Trainer on monipuolisin Keiserin taljalaitteista. Kompakti pakkaus, joka vie vain vähän tilaa. Se voidaan kiinnittää joko suoraan lattiaan tai erilliselle jalustalle. TripleTrainer jalustalle voidaan yhden neliömetrin alueelle kiinnittää kolme Functional Traineria, jolloin tilankäyttö saadaan maksimoitua. FT:n 180 astetta ylhäältä alas liikkuvat käsivarret ja 360 astetta pyörivä käsikahvojen kiinnike antavat rajattomat mahdollisuudet erilaisille harjoituksille. Lisävarusteet, kuten nilkka-/reisiremmi, erilaiset tangot, jne. antavat lisämahdollisuuksia monipuoliseen lajinomaiseen harjoitteluun. Lisävarusteena saatava power-näyttö mahdollistaa tehojen mittaamisen ja harjoittelun kehittymisen seurannan. Functional Trainer on personal trainereiden suosituin työkalu Keiserin valikoimasta.

Keiser Power Rack

Keiser on määritellyt ‘räkin’ uudelleen. Power Rack mullistaa perinteisen levytankoharjoittelun yhdistämällä paineilman levypainoihin. Power Rackilla voidaan harjoitella joko pelkästään paineilmavastusta käyttäen tai yhdistämällä paineilma levypainoihin. Paineilmavastuksella voidaan kuormaa lisätä ja vähentää napin painalluksella tai urheilija voi itse säätää vastusta sivuttaisilla jalkapedaaleilla. Tämä mahdollistaa sen, että kuormaa voidaan vähentää tai lisätä toistojen aikana, jos esimerkiksi halutaan että urheilija jatkaa toistoja väsymisestä huolimatta. Tutkimusten mukaan urheilijat jotka ovat harjoitelleet Power Rackilla, ovat saaneet selkeää hyötyä voiman, nopeusvoiman ja kehon kontrollin hallinnan kehittymisessä. Useat ammattilaisjoukkueet ovatkin varustaneet harjoitustilansa Keiserin Power Rackeilla.

Keiser Air 300 series

Keiserin muut paineilmalaitteet ja erityisesti Air 300 sarjan laitteet ovat korkeatasoisia paineilmalaitteita huippu-urheilukäytöstä aina kuntoutukseen. Portaaton vastuksensäätö mahdolistaa helposti oikean vastustason löytämisen ja koska vastuksen säätäminen tapahtuu +/- painikkeilla, jotka ovat aina siellä, missä käyttäjän kädet ovat, voidaan vastusta säätää helposti jopa suorituksen aikana. Air 300 sarjasta mainittakoon erityisesti laitteet Air 300 Leg Press, Squat ja Runner, jotka on tehty huippu-urheilua silmällä pitäen. Tutustu valikoimaan tarkemmin Keiser Performance esitteestä.