Keiser sisäpyörät ja crosstrainerit

Kalifornialaisen Keiserin suositut M3 sisäpyörät ovat saaneet myös Suomessa hyvän vastaanoton luotettavana ja hyvälaatuisena spinningpyöränä. USAn suosituin sisäpyörä, niin ammatti- kuin kotikäytössä, on ollut jo markkinoille tullessaan edelläkävijä uusilla teknologisilla ratkaisuillaan. Keiser toi ensimmäisenä sisäpyöriin magneettivastuksen, jota muut valmistajat ovat käyneet imitoimaan. Keiserin sisäpyöriin ensimmäisenä tuomasta wattimittauksesta on muodostumassa uusi standardi sisäpyöräilyssä.

M3 sisäpyörät - yksinkertaisuus voi olla parasta

Joskus asioiden yksinkertaistaminen voi olla parempi ratkaisu, kuin teknisesti monimutkaisten sovellusten käyttäminen. Keiser on pitäytynyt perusasioissa ja tehnyt vankalla insinöörityöosaamisellaan M3-pyörästä yksinkertaisilla teknologisilla ratkaisuillaan markkinoiden luotettavimman ja kestävimmän sisäpyörän. Kulumaton magneettivastus antaa pyörälle tasaisen ja pehmeän ajotuntuman ja huoltovapauden ja erittäin vankka runko on tehty kestämään kovassakin käytössä. Keiserin pyörät valmistetaan alusta loppuun saakka Fresnossa, Kaliforniassa.

Uusi M3i - vakiona wattimittaus ja Bluetooth-tiedonsiirto

Keiser toi ensimmäisenä valmistajana wattimittauksen sisäpyöriin ja tästä on vähitellen muodostumassa teollisuuden standardi. Yhä useampi sisäpyörävalmistaja varustaa nykyään premium-mallinsa wattimittauksella. Keiser haluaa tässäkin suhteessa olla edelläkävijä ja on nyt tuonut markkinoille uuden M3i pyöränsä, joka käyttää hyväksi Bluetooth-tiedonsiirtoteknologiaa.

Tämä mahdollistaa pyörän ajotietokoneen antamien tietojen langattoman siirron älypuhelin- tai ryhmäliikuntasovelluksiin. Keiser käyttää avointa koodia, jolloin sen tiedot voidaan lähettää kenen tahansa valmistajan sovelluksiin, eikä asiakas näin ollen ole sidottu johonkin tiettyyn merkkiin tai tuotteeseen.

Uusia sovelluksia ryhmäliikuntaan

Bluetooth-teknologian avulla saadaan pyörien näytöstä kerättyä esimerkiksi watti-, syke-, kadenssi- ja kalorikulutustiedot, jolloin nämä voidaan hyödyntää erilaisissa ryhmäliikuntasovelluksissa. Harjoittelua voidaan ohjata tietyillä teemoilla ja näin saadaan lähestyminen wattipohjaiseen harjoitteluun tehtyä asiakkaille helpommaksi. Innovatiivisin sovellus on varmasti Spivi, jossa wattitietoja hyväksi käyttäen saadaan asiakkaat polkemaan virtuaalihenkilöinä virtuaalimaisemaan.

M5 crosstrainerit

Keiserin M5 crosstrainer on rakennettu samalle alustalle kuin M3 pyörät ja ne soveltuvat näin erinomaisesti myös ryhmäliikuntaan. Suosittuja crossing-tunteja voidaan vetää saman konseptin mukaan kuin sisäpyöräilytunteja ja tunnit ovatkin kasvattaneet suosiota, niiden ollessa monipuolisia koko kropan treenejä. M5 crosstrainerin näyttö antaa asiakkaalle myös harjoitustiedot ja sama magneettivastus kuin M3 pyörässä takaa tasaisen ja pehmeän vastustuntuman. Pienen kokonsa takia M5 sopii erinomaisesti pienempiin tiloihin lämmittelylaitteeksi ja se on myös fysioterapeuttien kuntoutuksessa suosima harjoitteluväline.