Dashr valokennot

Uutena valikoimassamme huippusuositut Dashr  valokennolaitteet. Laadukkaat budjettihintaluokan valokennot nyt myös Suomessa saatavana. Tämä USA:n markkinoilla suuren suosion saanut valokennojärjestelmä mahdollistaa myös alemmilla seuratasoilla laadukkaan testaamisen. Langaton järjestelmä sopii erityisen hyvin joukkuelajien testaamiseen ja se onkin ketterimmillään lajien klassisissa perustesteissä. Valokennojen lisäksi järjestelmään kuuluu lisävarusteina reaktiovalo-ominaisuus ja  automatisoitu pelaajatunnistusjärjestelmä RFID-rannekkeilla. Laitteistoa hallinnoidaan puhelimen tai tabletin kautta ja pilvipalvelusovellus tallentaa testitulokset ja pitää ne järjestyksessä.

Tarkka mittaus

Mittaustarkkuus on äärimmäisen tärkeää kun haluat antaa urheilijoillesi luotettavia testituloksia. Dashr valokennot käyttävät mikroprosessoriohjattua single-beam kennoa, mikä on yksi tarkimmista mittausmenetelmistä highspeed-videokameramittauksen rinnalla. Järjestelmä eliminoi käsien, jalkojen ja muiden objektien antamat mittavirheet.

Nopea käyttöönotto

Single-beam-kennon ansiosta laitteiston käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Linkität vain kennot Bluetoothin välityksellä mobiilisovellukseen ja testirata on valmiina käyttöön. Kennot toimivat vaihdettavilla paristoilla ja sinun ei tarvitse muistaa ladata niitä ennen testitapahtumaa.

Automatisoitu pelaajatunnistus ja reaktiovalot

Dashr RFID

RFID-rannekkeiden tunnistusjärjestelmällä automatisoit testitapahtumasi pelaajien rekisteröitymisestä  testidatan tallentamiseen. Tämä nopeuttaa huomattavasti testaamista ja voi isommissa testitapahtumissa antaa merkittävää ajansäästöä. RFID-ranneketta käyttämällä pelaajat voivat siirtyä testipaikalta toiselle omaan tahtiinsa, järjestelmän tunnistaessa heidät automaattisesti.

Dashr REACT

Lisävarusteena saatavat reaktiovalot mahdollistavat lajinomaisen reaktiotestauksen. Reaktiovalot koostuvat kahdesta erillisestä valomoduulista, joihin reagoimalla pelaajan täytyy tehdä suunnanmuutos testiradalla. Tyypillisimpiä tällaisia testejä on Reactive Agility ja Reactive Shuttle.

Dashr app ja Sprint Platform

Dashr app mobiilisovellus on monipuolinen ja helppokäyttöinen puhelimelle ja tabletille ladattava sovellus, jossa kaikki testiprotokollat ovat helposti toteutettavissa. Voit lisätä halutessasi urheilijoiden biometriset tiedot sovellukseen ja myös esim. hyppytestitulokset.

Sprint Platform on lisämaksullinen alusta, jonka kautta hallinnoit testitapahtumia, viet testitulokset valmiisiin raporttipohjiin ja pidät kaiken järjestyksessä. Myös tämä lisäosa on ratkaistu kustannusten puolesta budjettiystävällisesti ja perustuu käyttäjämääriin ilman vuosittaisia lisämaksuja.