Evolve juoksumatot

Tuotevalikoimamme uudet Evolve juoksumatot loistavat ulkonäöllään ja laadukkuudellaan. Evolven juoksumatot ovat niille, jotka hakevat uusia teknologisia innovaatioita hyvällä hinta-laatu-suhteella. Evolve juoksumatot on tehty kovaan ammattikäyttöön, mutta niiden hinta soveltuu hyvin myös laadukkaan kotisalin sisustajalle. Näyttävä kristallinkirkas 21,5 tuumainen kosketusnäyttö tuo viihdemaailman hienoudet optimaaliselle katseluetäisyydelle. Löydä netin yli päivittyvästä Android-sovelluskaupasta sopivimmat ohjelmat juuri sinulle soveltuvaan käyttöön. Liikuntakeskusten omistajat voivat hyödyntää ison näytön yrityksensä markkinointikanavana ja paljon muuta.

Evolve CT215 X juoksumatto

Evolven lippulaivamalli, jossa jykevä runkorakenne ja innovatiivinen X-mallinen muotoilu. Iso kosketusnäyttö valmiilla ohjelmilla, virtuaalireiteillä ja muokattavuudella Andoid-sovelluskaupan kautta, tekee tästä juoksumatosta kuntokeskuksesi tai kotisalisi katseen vangitsijan. Puhelimen langaton lataus tuo pienen kivan lisäominaisuuden asiakkaidesi hyödyksi.

Evolve CT215 F juoksumatto

X-mallia hieman pienempi F-malli, on linjakkaan designin omaava juoksumatto erinomaisella hinta-laadulla. Myös tässä mallissa on iso 21,5 tuumainen kosketusnäyttö samoilla ominaisuuksilla kuin X-mallissa. Matalampi mattopinnan korkeus tekee tästä juoksumatosta hyvän vaihtoehdon esimerkiksi kuntoutusasiakkaille, joille helppo matolle nouseminen on tärkeää.

Evolve CT100 P juoksumatto

Evolven perusmatto, kova työjuhta, perusnäytöllä ja perusominaisuuksilla. Niille, joille viihdeominaisuudet ei ole se juttu, vaan kovaan käyttöön tarkoitettu hinnaltaan edullinen hankinta pitkäikäiseksi kuntokeskuksen työkaluksi. Tarkemmat lisätiedot ladattavasta esitteestä.