Cosmed Fitmate

Italialainen Cosmed on maailman johtavia hengitysakaasuaanalysaattoreiden eli spiroergometrien ja keuhkofunktiotutkimuslaitteiden valmistajia. Yritys on perustettu 1980 ja sillä on lähes 40 vuoden kokemus alalla. Cosmed on ollut edustuksessamme jo useamman vuoden ja laitteistoja löytyy Suomessa yliopistoista, sairaaloista, urheiluopistoista, ammattikorkeakouluista ja yksityisiltä testiasemilta.

Fitmate Pro ja Med hengityskaasuanalysaattorit on tehty asiakkaille, joka hakevat helppokäyttöistä ja kustannustehokasta vaihtoehtoa fyysisen kunnon testaamiseen, kuitenkaan testauksen laadusta tinkimättä.

Fitmate PRO

FitmatePro mittaa tarkasti perusaineenvaihdunnan, submaksimaalisen tai maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) ja kalorinkulutuksen rasituksessa hengityskaasuanalyysin kautta. Laitteisto on heti käyttövalmis ja se on itsensä kalibroiva. Tämän lisäksi FitmateProlla voidaan tehdä täydellinen kuntokartoitus, joka pitää sisällään painonhallintaohjelman laatimisen, kehonkoostumusanalyysitietojen ja lihasvoimatestitulosten syötön ohjelmaan ja sitä kautta harjoitusohjelman tekeminen asiakkaalle.

FitmatePro luo edellytykset tarkkaan kuntotestaukseen melkein missä tahansa olosuhteissa. Se antaa kuntosaleille aivan uuden mahdollisuuden asiakkaille markkinoitaviin lisätuotteisiin ja tätä kautta myynnin lisäämiseen. Valmentajille, personal trainereille ja urheiluseuroille FitmatePro tuo uudenlaisen lähestymistavan valmennukseen ja testaukseen.

Fitmate MED

FitmateMed yhdistää yhdessä laitteessa täydellisen kardiopulmonaarisen testauksen. Se mahdollistaa tarkan perusaineenvaihdunnan ja submaksimaalisen tai maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) testauksen hengityskaasuanalyysin kautta. Tämän lisäksi FitmateMed:issä on myös keuhkofunktiotutkimukseen soveltuva perus spirometria, jolla saadaan mitattua mm. FVC, SVC ja MVV arvot.

FitmateMed on tehokas ja kustannuksia säästävä uusi innovaatio, joka on tarkoitettu käyttöön kaikkialla, missä tarvitaan tarkkaa, luotettavaa ja helppokäyttöistä kardiopulmonaarista testausta. Laite sopii erityisesti työterveyshuollon käyttöön ja testiasemille, joille haetaan helppokäyttöistä ja kustannustehokasta vaihtoehtoa.