Tiguar Fitness pienvälineet

Upeat Tiguar Fitness pienvälineet ryhmäliikuntaan ja yksilöharjoitteluun valloittavat pirteällä värimaailmallaan. Laadukkaat materiaalit ja viimeistelty suunnittelutyö ovat tehneet Tiguarin tuotteista erittäin suositut ja halutut. Tiguarin tuotteet valmistetaan pääosin Euroopassa ja niitä hankkimalla tuet eurooppalaista työtä ja pienennät hiilijalanjälkeä.

Värikkäät käsipainot, laadukkat painopallot, kestävät PowerBagit, kauniit pilates- ja joogatuotteet: Tiguar pienvälineistä löydät uuden ilmeen yrityksesi pienvälinevalikoimaan laadusta tinkimättä.

Pienvälineiden lisäksi saatavana erilaisia säilytysratkaisuja, joilla varastoit pienvälineesi siististi ja tilaa säästäen ja josta ne on aina helppo ottaa käyttöön.

Laajasta tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan pienvälineistön, ryhmäliikuntaan, yksilöharjoitteluun tai vaikka kuntoutukseen. Tutustu Tiguarin tuotekuvastoon ja valitse itsellesi tai yrityksellesi sopiva värimaailma.

Tiguarin tuotevalikoimaa laajennetaan jatkuvasti ja uusia tuotteita lisätään valikoimaan säännöllisesti. Lataa sivustoltamme Tiguarin kuvasto ja tutustu valikoimaan!