Smartspeed valokennot

Australialaisen Fusionsportin Smartspeed valokennot tuovat uuden ulottuvuuden kentällä tapahtuvaan testaamiseen ja harjoitteluun. Markkinoiden monipuolisimpana järjestelmänä Smartspeed valokennot mahdollistavat klassisen valokennotestauksen lisäksi erilaiset reaktio- ja havainnointikykyyn perustuvat testit ja tekniikkaharjoitukset.

Smartspeed-laitteisto on täysin langaton ja sitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona, haastavissakin sääolosuhteissa. Langattomuuden ansiosta laitteiston käyttö soveltuu erinomaisesti myös jäälle. Smartspeed on käyttövalmis muutamassa minuutissa ja laitteiston kantama kattaa ison urheilukentän. Smatspeedin oma ohjelmisto tallentaa kaiken testidatan automaattisesti, muistikapasiteetin ollessa rajaton. Kennoja käytetään puhelin- tai tablettiaplikaation kautta, joka toimii iOS- ja Android-laitteilla. Testiprotokollien, pelaajatietojen ja testitulosten hallinnointi tapahtuu pilvipalvelun kautta.

Havainnointi- ja reaktiotestaus

Smartspeed mahdollistaa monipuolisten havainnointi- ja reaktiokykyyn perustuvien testien tekemisen. Laitteisto voidaan ohjelmoida antamaan erivärisiä valosignaaleja ja äänisignaaleja, joiden mukaan urheilijan pitää reagoida. Ohjelmistossa on olemassa lukuisia valmiita protokollia ja tämän lisäksi laitteistoon voidaan ohjelmoida omia protokollia. Nämä ohjelmat eivät ole tarkoitettu pelkästään testaamiseen, vaan ne antavat myös monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tekniikkaharjoitusten tekemiseen, jotka tuovat uudenlaisen lisän harjoitteluun. Smartspeed on todellakin laitteisto, jossa vain mielikuvitus on rajana!

Tarkin mittaus

Mittaustarkkuus on äärimmäisen tärkeää kun haluat antaa urheilijoillesi luotettavia testituloksia. Smartspeed valokennot käyttävät mikroprosessoriohjattua single-beam kennoa, mikä on yksi tarkimmista mittausmenetelmistä highspeed-videokameramittauksen rinnalla. Järjestelmä eliminoi käsien, jalkojen ja muiden objektien antamat mittavirheet. Haluttaessa tämä järjestelmä voidaan kytkeä pois päältä.

Kaksi eri järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaan

Smartspeed PRO

PRO valokennot on Smartspeedin täydet ominaisuudet kattava valokennolaitteisto reaktio- ja havainnontitestaukseen ja harjoitteisiin. Monipuolisimmat testausominaisuudet ja kattava valikoima lisävarusteita.

Smartspeed PT

PT valokennot on Smartspeedin perusversio klassiseen valokennotestaukseen. Ei valo-ohjausta reaktio- ja havainnointitestaukseen, mutta muuten samat laadukkaat ominaisuudet kuin PRO valokennoissa.

Lisävarusteet

Lisävarusteilla laajennat Smartspeedin käyttömahdolisuuksia ja teet siitä entistä monipuolisemman testilaitteiston.

Smartjump kontaktimatto ei vain hyppytestaukseen, vaan myös plyometriseen harjoitteluun ja reaktioaikojen mittaamiseen. Kontaktimattoa voidaan käyttää myös lähtöalustana, jolloin saadaan mitattua reaktioaikoja.

RFID rannekkeilla urheilijat rekisteröityvät automaattisesti järjestelmään, jolloin testaamista saadaan nopeutettua huomattavasti.

Näyttötauluilla tuot tulokset näkyviin kaikille testien seuraajille.

Hae lisätietoja Smartspeedin lisävarusteista valmistajan sivuilta alla olevan painikkeen kautta.

Smartpeed lisävarusteet

Smartspeed Cloud

Smartspeed Cloud on Smartspeed Online web-portaalin lisäosa, joka antaa testaajalle monipuoliset analysointityökalut testitulosten visuaaliseen esittämiseen ja niiden vertailuun. Cloudin avulla saat luotua helposti pelaajille testikortit, joissa kaikki oleellinen data näkyvissä yhdellä silmäyksellä. Klikkaa alta esite ja hae lisätietoja Smartspeed Cloudin toiminnasta.

Smartspeed Cloud esite

FVP run

FVP (force velocity profile) on Smartspeed ohjelmiston lisäosa, jolla saadaan muodostettua urheilijalle valokennoja hyödyntämällä voima-nopeus-profiili juoksusuorituksesta. Ohjelma analysoi juoksusuorituksen ja antaa sen perusteella harjoitussuosituksen urheilijan nopeus-voima ominaisuuksien kehittämistä varten. FVP runia voidaan hyödyntää kaikilla Smartspeedin valokennomalleilla.

FVP run esite