Keiser voimaharjoittelulaitteet

40 vuotta innovaatioita

Keiser on jo vuodesta 1978 ollut uranuurtajana kuntosalilaitteiden valmistajana ja tunnetaan niin huippu-urheilussa kuin myös ikääntyvien harjoittelussa. Jo 40 vuotta Keiser on ollut innovatiivinen suunnannäyttäjä voimaharjoittelussa ja pyrkinyt tekemään asiat eri tavalla kuin perinteiset painopakkalaitteiden valmistajat, jotka ovat jumiutuneet perinteiseen voimaharjoitteluun. Keiser on tuonut menestyksekkäästi nopeusvoimakomponentin mukaan harjoitteluun käyttämällä ensimmäisenä maailmassa pneumaattista vastusta. Tämä antaa merkittävän lisän lihasvoimaharjoitteluun, jonka yksi osa-alue on voima ja toinen tärkeä, usein unohdettu, on nopeus. Niinpä Keiserin laitteet soveltuvatkin erinomaisesti kaikkien asiakasryhmien harjoitteluun huippu-urheilijoista aloitteleviin kuntosaliharjoittelijoihin.

Paineilma painopakan sijaan

Tämä on Keiserin menestyksen salaisuus. Paineilmaharjoittelu mahdollistaa selkeästi paremmin nopeusvoimaominaisuuksien harjoittamisen, koska liikenopeudelle ei ole rajoituksia. Vastus voidaan säätää jopa 0,1 kg:n tarkkuudella, jolloin jokaiselle harjoittelijalle voidaan hakea optimaalinen vastustaso eri harjoitteita varten. Loukkaantumisriski räjähtävissä liikkeissä on pystytty minimoimaan, koska haitallisia painopakan hidastuvuudesta ja kiihtyvyydestä aiheutuvia voimia ei ole. Tämä pätee niin huippu-urheilijaan, joka haluaa parantaa suorituskykyään sadasosasekunneilla kuin ikääntyvän henkilön harjoitteluun ja kaikkeen siltä väliltä.

Kattava laitevalikoima

Keiserin valikoimasta löytyy kaikki perinteiset kuntosalilaitteet paineilmalla varustettuna ja tämän lisäksi erityislaitteita, jotka on suunniteltu urheilijoiden lajispesifiin harjoitteluun. Laitteita ei ole suunniteltu vain huippu-urheilijoita silmällä pitäen, vaan niillä voivat kaikki harjoitella turvallisesti. Keiserin paineilmalaitteet sopivat erityisesti myös kuntouttavaan harjoitteluun, koska vastus voidaan säätää portaattomasti aina nollatasosta 1 kg:n nostoin. Alla esimerkkejä Keiserin laitevalikoimasta.

Keiser Air300 Legpress

Keiser jalkaprässin ainutlaatuinen uni-/bilateraalinen liikerata mahdollistaa haluttaessa räjähtävän vuoroittaisen jalkatreenin maksimaalisilla liikenopeuksilla. Vastuksensäätö 1 kg:n tarkkuudella jopa 700 kiloon saakka.

Keiser Air300 Runner

Alunperin ammattilaisurheilijoille kehitetty alavartalon lihasryhmien harjoittelulaite, joka simuloi sprintin kiihtymisvaihetta. Ammattiurheilijat käyttävät Runneria erityisesti kiihtyvyyden, nopeuden ja voimankestävyyden harjoittamiseen. Tämä ainutlaatuinen laite parantaa kaikkien henkilöiden voimaa ja suorituskykyä ja sopii erinomaisesti myös kuntourheilijoiden käyttöön.

Keiser Air300 Squat

Squat on yksi Keiserin ensimmäisistä laitteista ja se on edelleen suosituin harjoittelulaite urheilumaailmassa, koska sen kyky kehittää nopeutta ja voimaa tehokkaammin ja turvallisemmin kuin käyttämällä vapaita painoja on omaa luokkaansa. Squat sopii kaiken tasoisille harjoittelijoille räjähtävän voiman kehittämiseen turvallisesti. Itsesäätyvät olkatoppaukset, leveä pohja ja säädettävä pohja-asento polvivammojen estämiseksi.

Keiser Air300 ChestPress

Keiserin rintaprässi biaksiaalisella liikeradalla. Käsivarret liikkuvat erikseen, jolloin vahvempi käsi ei pääse avustamaan heikompaa ja liikesuoritus kehittää tasapuolisemmin. Vastuksensäätö käsikahvoista mahdollistaa vastuksen lisäämisen tai vähentämisen liikkeen aikana. Ominaisuus, joka vain Keiserin laitteissa on.

Maailman parhaiden valinta

Keiser on aina ollut vahva huippu-urheilussa ja maailman parhaat urheilujoukkueet varustavat kuntosalinsa Keiserin laitteilla niiden ylivoimaisten ominaisuuksien ansiosta. NHL, NBA, NFL, NBL, kahdeksan merkittävimmän jalkapallomaan huippujoukkueet, Olympic Training Centerit, jne. Keiserin osaaminen niin huippu-urheilijoiden valmennuksessa kuin myös kuntouttavassa toiminnassa ja ikääntyvien harjoittelussa ja kaikessa tältä väliltä, tekee tästä Kalifornialaisesta valmistajasta yhden tämän hetken innovatiivisimmista laitetoimittajista.

Tutustu ja lataa alta Keiserin kuvastot