Keiser Functional Trainer

Functional Trainer on Keiserin monipuolinen taljalaite, kompakti pakkaus, joka vie vain vähän tilaa. Paras funktionaaliseen harjoitteluun tarkoitettu treenilaite joka maailmalta löytyy ja jonka paineilmavastuksen antamat erilaiset harjoitusominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Vastuksen säätö voidaan tehdä 0,1 kg:n tarkkuudella ja vakiona toimitettava power-näyttö mahdollistaa tehon mittaamisen ja harjoittelun kehittymisen seurannan. Functional Trainerin 180 astetta ylhäältä alas liikkuvat käsivarret ja 360 astetta pyörivä käsikahvojen kiinnike antavat rajattomat mahdollisuudet erilaisille harjoituksille. Lisävarusteet, kuten nilkka-/reisiremmi, erilaiset tangot, jne. antavat lisämahdollisuuksia monipuoliseen lajinomaiseen harjoitteluun.

Personal Trainereiden ja fysioterapeuttien suosima

Personal trainereille, fysiikkavalmentajille ja fysioterapeuteille Functional Trainer on suosituin työkalu Keiserin tuotevalikoimasta. Se antaa kaikkein monipuolisimmat mahdollisuudet harjoitteiden toteuttamiseen jossa vain mielikuvitus on rajana.

Functional Trainer lattiakiinnityksellä

Lattiakiinnityksellä Functional Trainer kiinnitetään aluslevyyn, joka on pultattu suoraan lattiaan. Tällä kiinnitysmuodolla laite voidaan sijoittaa monipuolisesti seinän viereen tai keskelle lattiaa ja erillistä ylimääräistä tilaa vievää jalustaa ei tarvita.

Functional Trainer jalustalla

Jalustaa voidaan hyödyntää tietyissä harjoitteissa jalan tukena ja se on vaihtoehto tiloissa, joissa lattiakiinnitys ei ole mahdollista. Jalustalla laitteen sijoituspaikkaa voidaan muuttaa helpommin.

Functional TripleTrainer

TripleTrainer-jalusta mahdollistaa kolmen Functional Trainerin kiinnittämisen yhdeksi saarekkeeksi. Minimaalinen tilantarve.

Performance Trainer

Seinäkiinnitteinen yksiosainen taljalaite, jossa taljaa saadaan säädettyä alas-ylös-suunnassa. Voidaan kiinnittää useampi laite rinnakkain seinälle tai kuuden laitteen six-pack, joka muodostaa oman saarekkeen.

“Functional Trainer on yksi parhaita välineitä erilaisten kolmiulotteisten toiminnallisten liikkeiden tuottamiseen. Tasainen portaattomasti säädettävä vastus mahdollistaa räjähtävät toiminnalliset liikkeet sekä kevyemmät kuntouttavat harjoitukset loistavasti. Käytän Functional Traineria päivittäin sekä fysioterapia-asiakkaiden kanssa että urheilijoita valmentaessani.”

Ville Rapeli, Helsinki Core Trainers

“Keiser’s ability to test and train whole movement patterns gives us a clinical advantage. Their equipment compliments my patient spectrum from athletic performance to orthopedics. Our newest facility was designed with Keiser at its core. Testing and training with Keiser equipment is a definite plus for any clinic.”

Gray Cook, MSPT, OCS, CSCS, Co-Founder, Functional Movement Systems