Rahoitus – helppo tapa tehdä suurempia laiteinvestointeja

Tarjoamme joustavat rahoituspalvelut kaikille mahdollisille laitehankinnoille. Rahoituksen avulla pystyt tekemään suurempiakin laiteinvestointeja kuluttamatta sen hetkistä kassaasi ja pääsemällä heti hyödyntämään uusien laiteinvestointien tuomaa etua asiakastyössä. Käytämme yhteistyökumppanina Siemens Financial Servicea, joka on yksi luotettavimmista leasingrahoituksen tarjoajista. Me hoidamme rahoitusneuvottelut puolestasi ja tarjoamme paketin avaimet käteen periaatteella. Leasingrahoitus on joustava vaihtoehto yrityksellesi, mikäli et halua sitoa pääomaa laitteiden hankintaan.

Mitä leasing on?

Tarjoamamme leasing on osamaksurahoitus, jota asiakas maksaa kuukausierissä leasingyhtiölle. Rahoitusaika on asiakkaan itse valittavissa 12-60 kuukauden aikavälille ja rahoituksen voi ottaa koko kauppasummalle tai sen osalle. Kun kuukausierät ovat tiedossa antaa leasing mahdollisuuden reagoida nopeasti ja joustavasti muuttuviin tilanteisiin sekä helpottaa budjetointia ja talouden suunnittelua.

Vakuudet

Pääsääntöisesti toimii leasingkohde aina vakuutena, eikä muita vakuuksia tarvita.

Verovähennyskelpoisuus

Leasing on 100% verovähennyskelpoinen kuluerä, sekä netto kuukausierien että arvonlisäveron osalta.

Leasingajan päättyessä

Leasingajan päättyessä asiakas yleensä lunastaa leasingkohteen 1% jäännösarvolla, jolloin leasingkohde siirtyy asiakkaan täyteen omistukseen. Leasingajan päättyessä voidaan myös päätyä asiakkaan kannalta muihin ratkaisuihin, kuten esim. vaihtaa uusiin ja sen hetken tilanteeseen paremmin soveltuviin laitteisiin.

Yhteenveto

• leasing on helppo ja vaivaton rahoitusmuoto
• yrityksen ei tarvitse sitoa pääomaa käyttöomaisuuteen
• kuukausierät ovat vähennyskelpoisia
• leasingkohde toimii vakuutena
• rahoitussuunnittelu ja budjetointi helpottuvat
• leasingkohde voidaan vakuuttaa leasingyhtiön kautta