Medical Tech Oy /

Sports & Fitness Company

Sports & Fitness Company on osa suomalaista Medical Tech Oy:ta. Toimimme Sports & Fitness Companyn nimellä pääasiassa urheilu- ja liikuntakeskustoimialalla. Asiakkaitamme ovat urheilu- ja liikuntakeskusten lisäksi valmentajat, urheilijat, personal trainerit ja näitä aloja lähellä olevat yksittäiset toimijat sekä myös laatutietoiset loppukuluttajat.

Tuomme Suomeen maailman johtavien laitevalmistajien tuotteita, joissa panostamme laatuun ja luotettavuuteen. Edustamamme tuotemerkit kuuluvat alojensa parhaimmistoon ja niiden avulla asiakkaamme voivat kehittää ja viedä eteenpäin omaa liiketoimintaansa. Olemme erikoistuneet pääasiassa monipuolisten harjoittelu- ja testilaitteiden edustuksiin. 10 vuoden kokemuksella tunnemme markkinamme erittäin hyvin ja pystymme reagoimaan sen tarpeisiin nopeasti.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan koulutuksen laitteiden käyttöön sekä tarvittaessa tukea markkinoinnissa. Pystymme myös tarjoamaan erilaisia rahoitusratkaisuja, joilla liiketoiminnan kasvattaminen on helppoa.